Lava on vapaa!Lava on vapaa!


Klubi-illat 2013

Tulevat tapahtumat:

YLLÄTYSKLUBI lauantaina 14.9. klo 21.00 @Lavaklubi, Kansallisteatteri

Menneet tapahtumat:


Tammikuun Omatuntoklubi 12.1.2013

Kiitos lauantain Omatuntoklubista esiintyjät: Tuija Rantalainen & trio Rouvat, Mika Syvänen ja Nina Nores-Syvänen, Kuluman Kundit, Teemu Sillanpää, Yhtäkkiä tässä -ryhmä ja Seppo Renvall, Juho Liira ja Vehmersuo Karavan. Kiitos Dj Vauvaukki ja hiustaiteilija Niksnaks. Kiitos muu tiimi, Tau, Ali ja Esko. Kiitos Refugee Hospitality Clubin Marjaana Toiviainen. Kiitos yleisö ja ystävät. Kiitos äiti ja isä. Kiitos YLE. Kiitos ne keitä en muista nyt. 


Ja kiitos Tommi Autio kauniista kuvista. Check.


Helmikuun Omatuntoklubi 9.2.2013

Kiitos kaikki Omatuntoklubin 2 v synttäreillä olleet! Kiitos mahtavat esiintyjät... eli monen monet omatuntoklubilla ennenkin soittaneet musiikillisista synttärilahjoista. Ikinä ennen ei yhden illan aikana ole Lavaklubilla ollut näin paljon jengiä. Omatuntoklubi on otettu. kiitos myös loistava yleisö, kiitos huippu DJ Vauvaukki, kiitos Tau, kiitos mixmaster Esko, kiitos hiustaitelija Niksnaks, kiitos baarin pojat, kiitos kaikki, jee!  Nähdään maaliskuussa 15.3.-16.3. Silloin on luvassa Omatuntoklubin festarit! 


Kiitos Harri Nousiaiselle alkuillan hienoista kuvista.


Maaliskuun Omatuntoklubifestarit 15.3.-16.3.2013

Perjantai 15.3.

Iso kiitos kaikille festariviikonloppuun osallistuneille! Oli huippua. Tässä perjantain tunnelmia Juuso Jäntin upeiden kuvien välityksellä. Kiitos erityisesti illan esiintyjät; American anymen, Opaskoira 6, Aju The Arch-Idiot & The Lewd Orchestra, Cafe de Abejas, Varjomieli ja Grazy Mama & The Sidekicks! Kiitos tietty myös DJ Vauvaukki, Lambada, Pikkupikkubikinit, Hiustaiteilija Niks Naks, Tau ja Esko.


Kiitos Juuso Jäntille mahtavista kuvista.


Lauantai 16.3.


Kiitos vielä kaikille launtainkin esiintyjille, ilman teitä ei olisi meitä. EliAnna Inginmaa, Satu Sallamaa, Pelikaani-work in progress, Tuulia, Maria Vähäkangas ja Tuomas Peurakoski Ensemble. Ensi kuussa uusi klubi uudet tuulet. Omatuntoklubi sydän te.


Kiitos Saara Salamalle upeista kuvista. 


Huhtikuun Omatuntoklubi 13.4.2013

Oli Ankea ilma mutta Omatuntoklubilla oli lauantaina upeeta. Kiitos kaikki esiintyjät; Skip Zone, Koskelainen, Sokea Rakkaus eli Olivia Ja Emilia, Eri Horisontit, Duo Afra & Safira ja The Presidents! Kiitos! Ja vielä viisi kiitosta. Micsmaster Eskolle, KirppisTaulle, DJ Vauvaukkille, Realiinaksille ja Alin baarijengille. Klubin tuotto viedään siis helatorstaina Helsingin katumuusikoille. Eli katumuusikot, helatorstaina kannattaa olla soittamassa!

Kuvaajat Tommi Autio ja Juuso Jäntti lahjoittivat myös taidettaan näiden hienojen kuvien välityksellä.


Omatuntoklubi goes street 9.5.2013


Helatorstaina 9.5. Omatuntoklubi meni kadulle. Halusimme kannustaa kaikkia kaduille esiintymään. Kierreltiin etsimässä katutaiteilijoita ja jaettiin huhtikuun klubin tuotto esiintyjille. Meininki oli ikimuistoinen! Kuvia täällä.


Toukokuun Omatuntoklubi 11.5.2013


Kevään viimeinen Omatuntoklubi 11.5.2013. Oi hienous ja haikeus. 

Kiitos kaikille lahjakkaille esiintyjille, joiden takia tämä kaikki on mahdollista. Aplodit. t. Marja ja Anna. p.s. Ja kiitokset Dorit Salutskijlle kauniista kuvista. 

Omatuntoklubi OPEN AIR OPEN STAGE 25.5.2013

Omatuntoklubi kiittää hienoja esiintyjiä osallistumisesta, Myllypuron K-Supermarketia ruuasta, Tommi Autiota valokuvista ja yleisöä läsnäolosta. Tämä oli kevään viimeinen Omatuntoklubitapahtuma. Kiitos kaikille, jotka olette tehneet klubit mahdolliseksi kahden ja puolen vuoden ajan. Marja ja Anna kiittää ja kumartaa. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti