Lava on vapaa!Lava on vapaa!


Ensi-illan jälkeiset tunnelmat

Eilen oli kivaa. Nyt on paha olo liiasta juhlimisesta, mutta kivaa edelleen. (Juhlin viimeksi 19 kuukautta sitten, ennen kuin aloin kasvattaa mahaa).

Jotenkin on outoa, kun ei ollutkaan yhtään vaivaannuttavaa katsoa itseään telkkarista. Yleensä se on vaivaannuttavaa nähdä itsensä liikkuvassa kuvassa, kun on niin erilainen kun kuvittelee olevansa. Onhan se totta, että televisio on tiivistettyä todellisuutta ja tekee meistä tekijoistään paljon kiinnostavampia ihmisiä kun oikeasti ollaan. Vaikka toisaalta musta on ihanaa, että ohjelmaan on jätetty hetkiä, kun on ihan jumissa niin henkisesti kun fyysisestikin.


El
ämä ei ole aina kaunista, mutta tv-ohjelmassa se on aina valinta millaisena ihmiset näyttäytyy. Matskua oli niin paljon, että leikkaaja olis voinu tehdä meistä ihan hirvioitä tai tyhjäpäitä. Mutta se tekikin meistä enemmän, kun oikeesti ollaan. En tiedä onko se kiitoksen aihe vai ei.


Jos joku photoshoppaa sun kuvasta laihemman ja kauniimman kun oikeasti olet, muut ihmiset saattaa pit
ää sua niin kauniina, että alkavat tavotella samaa. Vaikka se on pelkkää huijausta koko juttu. Kenelläkään ei ole semmonen iho ja vartalo kuin naistenlehtien naisilla.

Nyky-yhteiskunnan ihannnevartalo on varmaan harvinaisempaa kuin lyhytkasvuisuus. Sen on vaan joku päättänyt, että harvinaislaatuiset lyhytkasvuiset ei ole massaihailun kohde. Mutta se voisi olla ihan hyvin toisinpäin.

Musta pienikokoiset ihmiset on tosi kiehtovia ja kauniita, ja niit
ä haluaisi tuijottaa. Mutta en kehtaa, koska ajattelen, että ne ymmärtää väärin miksi tuijotan. Samoin mallimittaiset pelkkää jalkaa olevat ihmiset kuuluu tuijottelulistalle. Ihan vaan siksi, että niitä ei näe melkeen koskaan. 


No tää lähti nyt ihan väärille poluille. Piti vaan kirjottaa että Hetkiä kaupungissa on nyt katsottavissa Yle Areenassa. Enjoy.
/marja


Jakso 1:

http://areena.yle.fi/tv/1990644

Jakso 2:

http://areena.yle.fi/tv/1990646


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti